Αντιγήρανση

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP;

Η επιθυμία όλων μας είναι να φαινόμαστε και να νιώθουμε νέοι για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό προϋποθέτει ένα υγιές δέρμα χωρίς ρυτίδες, απαλλαγμένο από τα σημάδια της γήρανσης που η ηλικία, η κούραση, η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής μας και η περιβαλλοντική ρύπανση προκαλούν.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP αποτελεί μία πρωτοποριακή ενέσιμη τεχνική για την αντιγήρανση της επιδερμίδας, κατά την οποία χρησιμοποιείται υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό μας και συγκεκριμένα από το πλάσμα του αίματος. Αυτό καθιστά τη θεραπεία απόλυτα συμβατή με τον οργανισμό και χωρίς παρενέργειες.

Πως γίνεται;

Η διαδικασία γίνεται ως εξής: Αφού πραγματοποιηθεί η αιμοληψία, το αίμα επεξεργάζεται και κατόπιν εγχέεται στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Κατά τη διαδικασία αυτή ενεργοποιείται η λειτουργία των βλαστοκυττάρων, οι ιστοί αναπλάθονται και τα τραύματα επουλώνονται.

Η επαναστατική αυτή μέθοδος εφαρμόζεται κυρίως στο πρόσωπο και τις ρυτίδες, όμως μπορεί να εφαρμοστεί και σε σημεία του σώματος που παρουσιάζουν χαλάρωση, π.χ. ντεκολτέ.

Τα πλεονεκτήματα πολλά: Λόγω της αυτόλογης φύσης της μεσοθεραπείας PRP, δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικής η άλλης αντίδρασης, ενώ γίνεται σε 20 -30 λεπτά, μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας,. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μικρός και τα αποτελέσματα άμεσα και με διάρκεια 6 -12 μήνες!

Τι αποτελέσματα έχει η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP;

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, η όψη των λεπτών ρυτίδων και γραμμών είναι σαφώς καλύτερη, ενώ μέρα με τη μέρα και καθώς το πλάσμα απορροφάται από το δέρμα αρχίζει το δέρμα να αναγεννάται, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ορατό σε 3 εβδομάδες. Η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και φωτεινή, ανανεωμένο και με πιο νεανική όψη.

Σε άτομα με πιο βαθιές ρυτίδες μπορεί να γίνουν επαναληπτικές θεραπείες πολλές φορές και σε συνδυασμό με θεραπεία lazer ή με θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κόστος αυτόλογης μεσοθεραπείας

Προτείνομενη Θεραπεία: 3 εφαρμογές για αρχή σε βάθος 3 εβδομάδων και για διατήρηση του αποτελέσματος 1 εφαρμογή ανά 3 μήνες

Κόστος: 200 ευρώ/θεραπεία

Δυνατότητα επιλογής ολόκληρης της θεραπείας με κόστος 500 ευρώ

Ενισχυμένη ολοκληρωμένη θεραπεία με 3 εφαρμογές υαλουρονικού (για ταυτόχρονη ενυδάτωση) με κόστος 900 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση