Ενυδάτωση και λάμψη

Τι είναι η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

To υαλουρονικό οξύ (HA) είναι ένα πολύ σημαντικός ενυδατικός παράγοντας του οργανισμού, που παράγεται φυσικά και αντλεί 1000 φορές το βάρος του σε υγρασία (νερό) από το γύρω περιβάλλον. Καθώς τα χρόνια περνούν, τα επίπεδά του μειώνονται, αφήνοντας το δέρμα αφυδατωμένο και θαμπό και κάνοντάς το να «σπάει» πιο εύκολα, δημιουργώντας ρυτίδες.

Η μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέως (hyaluronic acid mesotherapy) ενυδατώνει βαθιά το δέρμα βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητά του. Πρόκεται για μια ενέσιμη τεχνική που γίνεται μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας, εύκολα και γρήγορα, αναζωογονώντας την επιδερμίδα και εξαφανίζοντας τις λεπτές ρυτίδες.

Πού εφαρμόζεται;

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια. Γίνεται ανώδυνα με μικροενέσεις και σε λίγες μόνο συνεδρίες χαρίζει φρέσκο και λαμπερό δέρμα. Σα διαδικασία είναι ασφαλής και με μικρό χρόνο αποθεραπείας, (λίγες ημέρες), χωρίς μάλιστα κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης αφού τα συστατικά που εγχέονται υπάρχουν φυσικά στο δέρμα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 25-30 λεπτά.

Αποθεραπεία

Μετά τη συνεδρία ίσως αισθάνεστε ευαίσθητη την περιοχή για λίγες ημέρες. Μπορεί αν υπάρχουν μώλωπες και τυχόν ελαφρύ πρήξιμο τα οποία είναι φυσιολογικά και θα υποχωρήσουν σταδιακά. Μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας ακόμα και την ίδια μέρα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από την μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι εμφανή μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας και διαρκούν 3-6 μήνες, κάτι που εξαρτάται από τη φυσική ελαστικότητα του δέρματός αλλά και από το πόσο θα φροντίσετε την επιδερμίδα σας μετά τη διαδικασία, καθώς και τη συντήρηση που θα κάνετε, ώστε το δέρμα να παραμείνει νεανικό, ενυδατωμένο και φωτεινό.

Κόστος μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες

Προτείνομενη Θεραπεία: 3 συνεδρίες σε βάθος 3 εβδομάδες και 1 θεραπείες μετά από 3 μήνες για διατήρηση των αποτελεσμάτων

Κόστος: 500 ευρώ/προτεινόμενη θεραπεία

Ενισχυμένη ολοκληρωμένη θεραπεία με 3 συνεδρίες μεσοθεραπείας PRP για τα βέλτιστα αποτελέσματα με κόστος 900 ευρώ

Δυνατότητα μεμονωμένης θεραπείας κόστος 200 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση