Κατά των Ουλών

Τι είναι η μεσοθεραπεία Laviv με βλαστοκύτταρα;

Μια επαναστατική θεραπεία που θεραπεύει τις αντιαισθητικές ουλές ακμής ή άλλα σημάδια στο πρόσωπο και παράλληλα αναπλάθει και αναζωογονεί, είναι η μεσοθεραπεία Laviv με βλαστοκύτταρα (Laviv Fibroplast therapy). Πρόκειται για μια τεχνική κατά την οποία συλλέγονται βλαστοκύτταρα από το ίδιο το άτομο, επεξεργάζονται και στη συνέχεια εγχέονται στο δέρμα, βελτιώνοντας θεαματικά την όψη των ουλών ενώ ανανεώνει συνολικά την υφή και την ποιότητά του. Το αποτέλεσμα; Ανανεωμένο πρόσωπο και χωρίς ατέλειες!

Πώς λειτουργεί;

Αρχικά συλλέγονται βλαστοκύτταρα από το σώμα -συνήθως λίπος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών – επεξεργάζονται και στη συνέχεια εγχέονται ενέσιμα στο πρόσωπο. Τα βλαστοκύτταρα είναι τα «πρωτόγονα» κύτταρα που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση σε όλους τους ιστούς και τα όργανα του σώματός μας, τα οποία όταν χρειαστεί ενεργοποιούνται και πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας νέα κύτταρα και αντικαθιστώντας τα φθαρμένα. Όταν εγχέονται στο δέρμα ξεκινούν αμέσως τη διαδικασία αυτή της ανάπλασης, ενώ τα νέα κύτταρα παράγουν υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο θεραπεύοντας και επουλώνοντας τις περιοχές που έχουν υποστεί βλάβη.

Μετά τη διαδικασία της μεσοθεραπείας Laviv μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν σε επανάληψη της θεραπείας.

Διαδικασία και αποθεραπεία

Η μέθοδος εφαρμόζεται με μικροενέσεις, με τοπική αναισθησία και είναι ανώδυνη. Συνήθως μετά τη θεραπεία υπάρχει ελαφρύ οίδημα ή/και μικροί μώλωπες στην περιοχή που έχει αντιμετωπιστεί που όμως είναι φυσιολογικό και υποχωρεί σε 3-5 ημέρες, μπορείτε δε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας την ίδια ημέρα.

Πότε θα δω τα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή 3-4 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, ενώ μπορούν να διαρκέσουν έως και 10 χρόνια! Εφόσον τα βλαστοκύτταρα που έχουν ληφθεί διατηρούνται σε κρυοτράπεζα, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί ώστε το αποτέλεσμα να διατηρηθεί επ’ αόριστον. Το πρόσωπο είναι άκρως ανανεωμένο και απαλλαγμένο από τις ουλές, το δέρμα είναι πιο φωτεινό, με βελτιωμένη υφή και πιο νεανικό αφού η μέθοδος επουλώνει και τα σημάδια της γήρανσης.

Κόστος μεσοθεραπείας Laviv με βλαστοκύτταρα

Προτείνομενη Θεραπεία: 8 συνεδρίες σε βάθος 8 εβδομάδων και 2 θεραπείες συντήρησης ανά 3 μήνες

Κόστος: 500 ευρώ/προτεινόμενη θεραπεία

Δυνατότητα μεμονωμένης θεραπείας κόστος 80 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση