Κρυολιπόλυση

Η επανάσταση στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους

Το 2010 γιατροί του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ τελειοποίησαν τη μοναδική μέθοδο στον κόσμο, ικανή να εξαφανίζει τα αντιαισθητικά ψωμάκια που δημιουργούνται στο σώμα μας, καθώς και το τοπικό λίπος σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα μπράτσα, οι μηροί κτλ.
Η μέθοδος έχει την έγκριση για επιβεβαιωμένα αποτελέσματα από τον FDA, τα οποία είναι μετρήσιμα και διαρκούν για πάντα.

Πως λειτουργεί

Η Κρυολιπόλυση έχει βασιστεί στην ιδέα ότι το ψύχος η χαμηλή θερμοκρασία δηλαδή στην οποία μπορούμε να εκθέσουμε τα λιποκύτταρα στις περιοχές που επιλεκτικά επιλέγουμε κάθε φορά τα σκοτώνει, ενώ δεν επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί και όργανα.

Διευκρινίζουμε ότι μιλάμε για τα λιποκύτταρα που βρίσκονται κάτω από το δέρμα μας στις περιοχές που συσσωρεύεται το τοπικό πάχος. Τα λιποκύτταρα στη συνέχεια σταδιακά αποβάλλονται από το οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού και σε ένα διάστημα περίπου τριών μηνών το αποτέλεσμα της εφαρμογής έχει ολοκληρωθεί στην περιοχή.
Οι καμπύλες του σώματος σμιλεύονται και δημιουργούνται οι επιθυμητές αναλογίες στο σώμα μας.

Μόνιμο αποτέλεσμα

Ο αριθμός των Λιποκυττάρων στο σώμα μας είναι σταθερός. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιηθούν και πεθάνουν, και σταδιακά αποβληθούν, δεν θα ξαναγεννηθούν. Επομένως το τοπικό στρώμα λίπους μειώνεται οριστικά.

Μετά την εφαρμογή, το 20% – 40% των λιποκυττάρων της περιοχής μειώνεται με αποτέλεσμα να έχετε λιγότερους πόντους στην περιοχή όπου θα εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση.

Είστε ο κατάλληλος υποψήφιος;

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος είναι κατάλληλος για τη μέθοδο, ούτε ότι καθένας είναι κατάλληλος για την εφαρμογή σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός του.

Για το λόγο αυτό απαραίτητο είναι για κάθε σημείο που θα επιλέξετε, να γίνει πρωτίστως μια διαδικασία εκτίμησης από εξειδικευμένο προσωπικό. Με βάση το σημείο που σας ενδιαφέρει, την τοπική ψηλάφηση, το σχεδιασμός και τις μετρήσεις που θα γίνουν στο Ιατρείο, θα ξέρετε αν είστε κατάλληλος υποψήφιος. Κατόπιν αυτού και μόνο όταν είναι βέβαιο ότι η θεραπεία θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ξεκινάει η διαδικασία.

Μη επεμβατικά σε μία μόνο συνεδρία

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί τη μοναδική μη επεμβατική διαδικασία μείωσης του τοπικού πάχους. Αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιείται χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις και συνεπώς χωρίς καθόλου πόνο.

Η Κρυολιπόλυση είναι επίσης μία διαδικασία προσιτή σε όλους, καθώς για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται μόνο μία συνεδρία σε χαμηλό κόστος.

Μείωση πόντων και όχι μείωση βάρους

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης αφορά την μείωση του τοπικού πάχους και επομένως την μείωση των πόντων στο εκάστοτε σημείο. Είναι λοιπόν σαφές ότι δεν πρέπει να συγχέεται με την γυμναστική, τη δίαιτα και άλλες μεθόδους μείωσης του βάρους.

Αυτό συμβαίνει διότι η απώλεια βάρους έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων, αλλά όχι την εξαφάνισή τους, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να παραμένει ίδιος. Αν, λοιπόν κάποιος πάρει και πάλι βάρος, τα λιποκύτταρα μεγαλώνουν ξανά σε μέγεθος.

Το γεγονός ότι με την Κρυολιπόλυση μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων κατά 20-40%, σημαίνει ότι ακόμα και αν αυξηθεί το βάρος σας, η συσσώρευση του λίπους στην περιοχή όπου έχει εφαρμοστεί η Κρυολιπόλυση θα είναι κατά 20-40% μικρότερη.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν χάσετε η πάρετε κιλά, θα έχετε ως αποτέλεσμα την μείωση των πόντων στην περιοχή.

Γιατί Kryokontour

To KRYOKONTUR αποτελεί ένα μηχάνημα γερμανικής τεχνολογίας, το μοναδικό με εγγύηση αποτελέσματος.

Είναι πιστοποιημένο από την εταιρεία TUV NORD για την μείωση του τοπικού πάχους, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Επιθεώρησης – Πιστοποίησης παγκοσμίως.

Το σύστημα KRYOKONTUR προσφέρει εντελώς νέες επιλογές στη θεραπεία ανεπιθύμητων λιπαρών καταλοίπων. Το βελτιστοποιημένο προφίλ θερμοκρασίας κάνει τις θεραπείες με το KRYOKONTUR απαλλαγμένες από πόνο. Με την τεχνολογία KRYOKONTUR έχει αναπτυχθεί μια συσκευή που πληροί τις υψηλές απαιτήσεις. Το KRYOKONTUR είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που λειτουργεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο χωρίς CFCs και HFCs με γερμανική σταθερή τεχνολογία συμπιεστών. Διαφορετικές εφαρμογές για τις περιοχές του στομάχου, των ισχίων, των σακουλών και των εσωτερικών των μηρών εξασφαλίζουν τις βέλτιστες επιλογές θεραπείας. Αποτελεί την πιο οικονομική και αποδοτική πρόταση για κρυολιπόλυση σήμερα.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με την ασφάλεια του Ιατρείου και τη διασφάλιση επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος.

Εγγύηση αποτελέσματος

Η γερμανική τεχνολογία KRYOKONTOYR εγγυάται ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση.

Για ραντεβού χωρίς χρέωση