Κυτταρίτιδα; Όχι πια!

Κυτταρίτιδα Όχι πια!

Κυτταρίτιδα; Όχι πια!

Αυτή η ενοχλητική όψη πορτοκαλιού απασχολεί τη μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών και μας…αγχώνει.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, με τον καιρό να βελτιώνεται σταδιακά, και το τρίπτυχο παραλία-μαγιώ-μαύρισμα να είναι προ των πυλών!

Ωστόσο, τι θα κάνουμε με την κυτταρίτιδα; Αυτή η ενοχλητική όψη πορτοκαλιού απασχολεί τη μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών και μας…αγχώνει, αφού επηρεάζει και την εικόνα του σώματός μας αλλά και την αυτοπεποίθησή μας!

Από τι προκαλείται; Από μία σειρά παραγόντων: Κακή διατροφή, λάθος τρόπος ζωής (πχ. μη επαρκής άσκηση, μη επαρκής κατανάλωση υγρών), ορμονικές μεταβολές αλλά και φυσικά τα…γονίδιά μας.

Μην αγχώνεστε όμως, σας έχουμε τη λύση!

Η μέθοδος εφαρμόζεται στο ιατρείο εύκολα και γρήγορα ενώ έχει προσιτό κόστος και γρήγορη αποθεραπεία. Χρησιμοποιείται μόνο αναισθητική κρέμα, και μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας!

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε τη διαφορά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου ένα χρόνο και με σωστή συντήρηση, μπορεί να διατηρηθεί και επ’ αόριστον. Το δέρμα σας θα είναι απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα, πιο λείο και με σαφώς βελτιωμένη υφή και εσείς έτοιμες να βγείτε στην παραλία και να εντυπωσιάσετε!

Μία πρωτοποριακή θεραπεία με…καφεΐνη! Ναι καλά διαβάσατε, καφεΐνη! Πώς λειτουργεί στο σώμα μας; Όταν εγχέεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, ενεργοποιεί τη διαδικασία λιπόλυσης και μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων! Έχει επίσης διουρητικές ιδιότητες ενώ καθώς μειώνει την κυτταρίτιδα, συσφίγγει παράλληλα το δέρμα! Η ίδια διαδικασία έχει κι άλλο πλεονέκτημα: προκαλεί και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου λειτουργώντας σαν filler για τις ραγάδες «γεμίζοντάς» τις και κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Κυτταρίτιδα Όχι πια!

Για ραντεβού χωρίς χρέωση