Λάμψη

Τι είναι η μεσοθεραπεία με βιταμίνες

Το δέρμα μας περιέχει μια σειρά από θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που όμως με την πάροδο του χρόνου μειώνονται, κάτι που οι κρέμες ή/και η διατροφή δεν μπορούν να αναπληρώσουν επαρκώς. Η μεσοθεραπεία με βιταμίνες (vitamin mesotherapy) έρχεται για να δώσει στο δέρμα αυτό που χρειάζεται, βοηθώντας το να γίνει και πάλι λείο κα λαμπερό. Πρόκειται για μία θεραπεία που προσφέρει αναδόμηση, καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης και διατηρεί την εμφάνισή μας υγιή και νεανική.

Πώς λειτουργεί;

Η διαδικασία περιλαμβάνει μικροενέσεις μέσω των οποίων εγχέεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος κοκτέιλ βιταμινών που περιέχει 65 διαφορετικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Το δέρμα θρέφεται σε βάθος, ενώ η ενισχύεται και η φυσική του άμυνα. Παράλληλα μέσω των μικροενέσεων ενεργοποιείται η διαδικασία αναγέννησης των ιστών και διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Οι ρυτίδες μειώνονται και έχουμε μια λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Η μεσοθεραπεία με βιταμίνες εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ ή/και στα χέρια. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, ανώδυνη και ασφαλή, αφού οι ουσίες που εγχέονται αποτελούν φυσικά συστατικά του δέρματος.

Διαδικασία και αποτελέσματα

Η θεραπεία δεν απαιτεί αναισθησία και συνήθως γίνεται μόνο με χρήση αναισθητικής κρέμας στην περιοχή και διαρκεί περίπου 25-30 λεπτά. Μπορεί να αισθάνεστε ευαίσθητη την περιοχή που αντιμετωπίστηκε για λίγες ημέρες ή/και να έχετε μώλωπες και ελαφρύ πρήξιμο, συμπτώματα απόλυτα φυσιολογικά που υποχωρούν σταδιακά λίγες μέρες μετά. Στις υποχρεώσεις σας μπορείτε να επιστρέψετε ακόμα και την ίδια ημέρα.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία και διαρκούν 3-6 μήνες. Με την πάροδο των ημερών και καθώς θα απορρωφόνται οι βιταμίνες, το δέρμα σας θα είναι όλο και πιο λαμπερό και αναζωογονημένο, ενώ θα ενισχυθεί η φυσική του άμυνα αφού οι ουσίες που εγχέονται περιλαμβάνουν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Η επιδερμίδα θα έχει καλύτερη υφή και θα είναι πιο φωτεινή.

Κόστος μεσοθεραπείας με βιταμίνες

Προτείνομενη Θεραπεία: 6 συνεδρίες σε βάθος 3 εβδομάδων και 2 θεραπείες μετά από 3 μήνες για διατήρηση των αποτελεσμάτων

Κόστος: 500 ευρώ/προτεινόμενη θεραπεία

Ενισχυμένη ολοκληρωμένη θεραπεία με 3 εφαρμογές υαλουρονικού (για ταυτόχρονη ενυδάτωση) με κόστος 900 ευρώ

Δυνατότητα μεμονωμένης θεραπείας κόστος 100 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση