Λεύκανση

Τι είναι η μεσοθεραπεία λεύκανσης;

Καμία γυναίκα δε θέλει μια επιδερμίδα με σημάδια, πανάδες και δυσχρωμίες, ωστόσο πολλές φορές, ειδικά μετά το καλοκαίρι και την έκθεσή μας στον ήλιο, πολλές φορές εμφανίζονται στο πρόσωπό μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα. Η μεσοθεραπεία λεύκανσης είναι μία ενέσιμη μέθοδος με βάση το γλυκολικό οξύ, που απομακρύνει σταδιακά τις ατέλειες αυτές, απαλύνει τις μελαγχρώσεις και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Πώς λειτουργεί;

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται με μικροενέσεις και δρα απευθείας στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος. Το γλυκολικό οξύ ανήκει στα άλφα υδροξέα (AHA) και αποτελεί ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο, ωστόσο μπορεί να δημιουργηθεί και συνθετικά. Τα πλεονεκτήματά του πολλά: Έχει ισχυρή απολεπιστική δράση, βοηθώντας το δέρμα να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα. Αποφράασσει τους πόρους, απομακρύνοντας επίσης σημάδια ακμής, αλλά και κάθε είδους δυσχρωμία, ενώ μειώνει και τις ρυτίδες!

Μετά τη θεραπεία

Η όλη διαδικασία της μεσοθεραπείας για λεύκανση διαρκεί 25-30 λεπτά και γίνεται μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας ακόμα και την ίδια ημέρα. Ίσως υπάρχει ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή που όμως είναι φυσιολογική και σταδιακά υποχωρεί.

Πότε θα δώ αποτελέσματα;

Η διαφορά φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι δυσχρωμίες απαλύνουν και σταδιακά εξαφανίζονται, το δέρμα λευκαίνει είναι φρέσκο και ανανεωμένο. Πολλές φορές η θεραπεία εφαρμόζεται σε συνδυασμό με χημικό peeling, για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα μαύρα στίγματα μειώνονται, οι ελεύθερες ρίζες αδρανοποιούνται και η επιδερμίδα είναι λαμπερή και απαλή.

Κόστος μεσοθεραπείας λεύκανσης

Προτείνομενη Θεραπεία: 8 συνεδρίες σε βάθος 8 εβδομάδων και 2 θεραπείες μετά από 3 μήνες για διατήρηση των αποτελεσμάτων

Κόστος: 500 ευρώ/προτεινόμενη θεραπεία

Ενισχυμένη ολοκληρωμένη θεραπεία με 3 ειδικά peeling melanostop για τα βέλτιστα αποτελέσματα με κόστος 750 ευρώ

Δυνατότητα μεμονωμένης θεραπείας κόστος 80 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση