Σύσφιξη

Τι είναι η μεσοθεραπεία σύσφιξης DMAE;

Το σφιχτό δέρμα είναι σημάδι νεότητας και υγείας και είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε να διατηρήσουμε. Παρόλα αυτά καθώς μεγαλώνουμε και ώντας εκτεθειμένοι στην ατμοσφαιρική ρύπανση, την ηλιακή ακτινοβολία αλλά το σύγχρονο τρόπο ζωής, το δέρμα μας χαλαρώνει και χάνει τη νεανική του όψη.

Εδώ έρχεται η μεσοθεραπεία σύσφιξης (mesotherapy for skin tightening) μια πρωτοποριακή μέθοδος που έχει ως κύριο συστατικό το μόριο DMAE, το οποίο μάλιστα υπάρχει φυσικά στο σώμα μας, κάτι που το καθιστά ασφαλές και χωρίς παρενέργειες και επιπλοκές!

Πώς λειτουργεί;

Η ουσία DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη) προέρχεται από την ακετυλοχολίνη και παράγεται από τον εγκέφαλο του ανθρώπου. Έχει θεαματική επίδράση στο ανθρώπινο σώμα, αφού λειτουργεί σα lifting και εγχεόμενο στο μεσαίο στρώμα του δέρματος «τεντώνει» τις μυικές ίνες, δημιουργώντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα σύσφιξης! Η τεχνική εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα, (πχ σε κοιλιά, μπράτσα, γλουτούς, ντεκολτέ) και γίνεται με μικροενέσεις, εύκολα και γρήγορα και χωρίς παρενέργειες.

Διαδικασία και αποθεραπεία

Η μεσοθεραπεία για σύσφιξη γίνεται χωρίς αναισθησία, μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας και διαρκεί περίπου 25-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίζεται. Μπορείτε μάλιστα να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας ακόμα και την ίδια ημέρα. Ίσως υπάρχει ελαφριά ερυθρότητα ή/και οίδημα στην περιοχή που όμως είναι φυσιολογική και σε 3-4 ημέρες υποχωρεί. Η μέθοδος αυτή συνδυάζεται πολλές φορές και με τη θεραπεία Dermapen για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Πότε θα δώ αποτελέσματα;

Η διαφορά φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία και θα βλέπετε αποτελέσματα μετά από κάθε επίσκεψη, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται μετά από κάποιες εβδομάδες. Εκτός από τη σύσφιξη που η μέσοθεραπεία με DMAE προκαλεί, έχει και αντιοξειδωτικήκαι αντιρυτιδική δράση, ενώ παράλληλα καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης.

Το δέρμα σας θα είναι αναζωογονημένο, πιο σφιχτό και πιο νεανικό.

Κόστος μεσοθεραπείας σύσφιξης

Προτείνομενη Θεραπεία: 6 συνεδρίες σε βάθος 3 εβδομάδων και 2 θεραπείες μετά από 3 μήνες για διατήρηση των αποτελεσμάτων

Κόστος: 400 ευρώ/προτεινόμενη θεραπεία

Ενισχυμένη ολοκληρωμένη θεραπεία με 6 θεραπείες Dermapen για τα βέλτιστα αποτελέσματα με κόστος 700 ευρώ

Δυνατότητα μεμονωμένης θεραπείας κόστος 80 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση