Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος!

Μεσοθεραπεία για τοπικό πάχος

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος!

Σαν τελικό αποτέλεσμα θα έχετε σώμα απαλλαγμένο από το τοπικό λίπος.

Ο χειμώνας μας αποχαιρετά σιγά σιγά και εμείς είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλο και θερμότερες και πιο ηλιόλουστες μέρες! Οι πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες έχουν ήδη ξεκινήσει και εμείς είμαστε σε φἀση που…κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά! Τι κάνουμε όμως με το τοπικό πάχος; Ψωμάκια, κοιλίτσα, πλαδαρά μπράτσα, προγούλι, δε λένε να εξαφανιστούν και πολλές φορές όσο και αν προσπαθούμε με γυμναστική ή αλλάζοντας τη διατροφή μας, δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έτσι δε νιώθουμε άνετα με το σώμα μας, και απογοητευόμαστε κάθε φορά που θέλουμε να φορέσουμε κάτι πιο…ελαφρύ.

Όπως λοιπόν λένε μερικοί, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο, και εμείς σας έχουμε τον τρόπο να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό τοπικό πάχος, και μάλιστα εύκολα! Η εν λόγω θεραπεία χρησιμοποιεί τη φωσφατιδυλοχολίνη, μία ουσία που προέρχεται από τη λεκιθίνη της σόγιας!

Μεσοθεραπεία για τοπικό πάχος

Η φωσφατιδυλοχολίνη πρωτοχρησιμοποιήθηκε κατά των θρόμβων που προκαλούνται από συσσώρευση λίπους και φράσσουν τα αγγεία. Όταν εγχέται στο δέρμα, έχει την ιδιότητα να καίει το λίπος και να προκαλεί απώλεια πόντων από το σώμα. Με τη διαδικασία ενεργοποιείται επίσης η παραγωγή κολλαγόνου, δίνοντας στο δέρμα ελαστικότητα και ανανεώνοντάς το.

Η μέθοδος διαρκεί λίγα λεπτά και σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στο πρόγραμμά σας, ενώ έχει γρήγορη αποθεραπεία. Απαιτεί λίγες μόνο συνεδρίες και από τις πρώτες κιόλας φορές βλέπετε βελτίωση στο περίγραμμα του σώματός σας και στην εικόνα σας.

Σαν τελικό αποτέλεσμα θα έχετε σώμα (ή και πρόσωπο αν πρόκειται για προγούλι) απαλλαγμένο από το τοπικό λίπος και σαφώς πιο ομοιόμορφη και βελτιωμένη εικόνα, ενώ το δέρμα σας θα είναι πιο φρέσκο και σφριγηλό. Η θεραπεία μάλιστα έχει και προσιτό κόστος, ενώ αν προσέξετε με το βάρος σας διατηρώντας το σχετικά σταθερό και κάνετε τη σωστή συντήρηση, μπορείτε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα επ’ αόριστον!

Τι καλύτερο για την εμφάνισή μας και την ψυχολογία μας! Δοκιμάστε το και εσείς και απολαύστε το νέο σας εαυτό!

Για ραντεβού χωρίς χρέωση