Τοπικό Πάχος

Τι είναι η μεσοθεραπεία με φωσφατιδυλοχολίνη;

Το τοπικό πάχος είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα αισθητικής φύσεως σε γυναίκες αλλά και άνδρες. Οφείλεται στη διατροφή και τον τρόπο ζωής, σε ορμονικούς αλλά και κληρονομικούς παράγοντες, και μάλιστα πολλές φορές είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με γυμναστική, διατροφή ή χρήση προϊόντων στο δέρμα, αφού οι τρόποι αυτοί παρόλο που βοηθούν, δεν επαρκούν στο να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η μεσοθεραπεία με φωσφατιδυλοχολίνη (phosphatidylcholine mesotherapy) είναι μια ενέσιμη μέθοδος λιποδιάλυσης, ιδανική για το τοπικό πάχος όπως «ψωμάκια», κοιλίτσα, προγούλι, μπράτσα και υπόσχεται μείωση του λίπους και απώλεια πόντων.

Πώς λειτουργεί;

Η φωσφατιδυλοχολίνη προέρχεται από τη λεκιθίνη της σόγιας και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για τη λύση των αθηρωματικών θρόμβων οι οποίοι προκαλούνται στο σώμα από συσσώρευση λίπους και φράζουν τα αγγεία. Η δραστική αυτή ουσία δρα στη διαπερατότητα των  μεμβρανών των λιποκυττάρων και οδηγεί σε λιπόλυση ενώ μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και σε διαδικασία λιποαναρρόφησης και να χρησιμοποιηθεί και για τα λιπώματα.

Διαδικασία και αποτελέσματα

Η διαδικασία διαρκεί 10-15 λεπτά και συνήθως εφαρμόζεται με αναισθησία με παγοκύστη καί σπρέυ ξηρού πάγου, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας ακόμα κα την ίδια ημέρα. Ίσως υπάρχει οίδημα στην περιοχή και μικρές εκχυμώσεις ή μούδιασμα, συμπτώματα όμως φυσιολογικά που υποχωρούν σε 3-4 μέρες.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες συνεδρίες και με τη σωστή συντήρηση (διατήρηση σταθερού βάρους και επαναληπτικές συνεδρίες ανά διαστήματα) μπορούν να διατηρηθούν επ’ αόριστον. Εκτός από τη σύσφιξη και λιπόλυση που προκαλεί, η θεραπεία βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου. Το δέρμα στην περιοχή γίνεται πιο λείο και σφριγηλό, ενώ η εμφάνιση της περιοχής είναι αισθητά βελτιωμένη, απαλλαγμένη από το λίπος.

Κόστος μεσοθεραπείας με φωσφατιδυλοχολίνη

Προτείνομενη Θεραπεία: 6 συνεδρίες σε βάθος 3 εβδομάδες και 2 θεραπείες μετά από 3 μήνες για διατήρηση των αποτελεσμάτων

Κόστος: 500 ευρώ/προτεινόμενη θεραπεία

Δυνατότητα μεμονωμένης θεραπείας κόστος 100 ευρώ

Η τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Για ραντεβού χωρίς χρέωση